Skip to main content
This forum is closed to new posts and responses. Individual names altered for privacy purposes. The information contained in this website is provided for informational purposes only and should not be construed as a forum for customer support requests. Any customer support requests should be directed to the official HCL customer support channels below:

HCL Software Customer Support Portal for U.S. Federal Government clients
HCL Software Customer Support Portal

Notes/Domino 6 and 7 Forum

Notes/Domino 6 and 7 Forum


  

PreviousPrevious NextNext


~Ned Zekfreelyli 7.Jan.04 09:03 PM a Web browser
Domino Web Access 6.0.1 Windows 2000


This issue just recently came up, and we are trying to pin down exactly WHERE the problem is. Users outside our LAN have begun having intermittent problems logging in via iNotes. The login process goes smoothly, but the interface fails to load completely, sometimes giving "iNotes error" messages, sometimes loading only a part of the page (then the browser records javascript errors), while other times performing normally.

This behavior seems to only be when users are connecting outside our LAN.

We have checked our firewall, checked our server, and checked everything in between. There are no log entries anywhere pointing to a problem. Has anyone encountered this sort of behavior? Could someone at least give us a new direction to look? Thanks in advance.

Craig Wiggins
Application Support
Biblical Seminary
cwiggins@biblical.edu






iNotes not loading or loading with ... (~Ned Zekfreelyl... 7.Jan.04)
. . RE: iNotes not loading or loading w... (~Delores Asapon... 8.Jan.04)





  Document options
Print this pagePrint this page

 Search this forum

  Forum views and search
Date (threaded)
Date (flat)
With excerpt
Category
Platform
Release
Advanced search

 RSS feedsRSS
All forum posts RSS
All main topics RSS